Mivel lehet a bőr ülőgarnitúrát takarítani?
Figyelt kérdés
Tudom, volt már ilyen kérdés, el is olvastam a válaszokat, de most már végképp nem tudom, mindenki mást mond.... :S
Szóval, most vettem egy használt, igazi bőr ülőgarnitúrát, és szeretném kitakarítani, mert egy-egy helyen kicsit piszkos.
De mivel kezdjek neki?
2009. dec. 29. 19:44
1/6 anonim válasza:
Nézd meg a LederLand oldalát, ott ajánlanak speciális bőrtisztító szereket, igaz nem olcsó (6-9 ezer Ft egy-egy szett), de szerintem megéri, mert a házilagos próbálkozásokkal helyrehozhatatlan károkat tudsz okozni! Saját tapasztalat! :(
2/6 anonim válasza:
Nekünk a dióolaj vált be, bőrösboltban lehet kapni. De olivaolajjal is töröltük már át és nagyon szép lett.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek! Pont attól félek, amit az első hozzászóló írt, ezért is kérdeztem. :S A te garnitúráddal mi történt?
2009. dec. 29. 22:08
4/6 anonim válasza:
A DM-ben kapható tisztítószer kb 1000 Ft. Nekünk nagyon bevált, gyönyörű, és sokáig elég.
6/6 A kérdező kommentje:
Voltam a Dm-ben, sajnos nem kaptam. :(
Jujj, vörösbor.... Szegény. :(
2009. dec. 30. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!