Hogy lehet saját házat venni?
De most ha annyi van, mért nem mutatsz már 1-2-t?
Köszönöm szépen nem budapesti vagyok, Németországban élek. Szülővárosom egy nyugat-magyarországi megyeszékhely.
Oké, nincs több kérdésem.
ezen az ingatlanon pl. élből cserélni kell az egész tetőt, újra kell szigetelni a házat, kicserélni az összes nyílászárót, és valószínűleg a fűtőtesteket is, a wc-fürdő állapotára meg kíváncsi sem vagyok. Nem tűnik fel, hogy rohad, dől szét az egész épület??? ezt hívod jó állapotúnak???
9/13
65nm kicsi? :-) 50nm 1,5 szobás lakótelepiben nőttem föl ketten a testvéremmel. 100nm fölött? Ugyan már,az fűteni is kell télen valamiből,ya és én férfiként én is szoktam takarítani,ez is bőven elég hidd el...persze az autó is valakinek a BMW-nél kezdődik nem a Suzukinál..
90m2-en élek, egy gyereket sem vállalnék ekkora helyre, nemhogy 65m2-erre. Pont azért, mert én is hasonló méretű lakásban nőttem fel (tehát kicsiben).
Mindegy, ez persze ízlés kérdése.
A lényeg, hogy megint sikerült bizonyítani, hogy 3-4 millióért olyan házat lehet csak venni, amire élből minimum 10-et rá lehet szánni felújításra. Csak ugye az igények változóak, van akinek a beázó, szigeteletlen falak és tető, a rohadó, korhadt 40 éves nyílászárók is megfelelnek, mint látjuk :(
Aki akar, éljen ebben, de akkor ne mondjátok, hogy jó állapotú, de legalábbis elfogadható ingatlant lehet ennyiért venni, amikor szemenszedett hazugság.
Azt állítottad, hogy 3-4 milláért élhető, felújított vagy jó állapotú házat lehet venni. Helyette linkeltél egy 50 éve felújításra szoruló putrit.
Mint írtam, a helyigény egy dolog! Az, hogy egy normálisan összerakott házban, és ne egy düledező szennyhalomban éljen az ember, meg egy alapvető igény, ami benned nincs meg.
Írtam az első oldalon a kérdésre választ, utána csupán a félrevezető hazugságaid megcáfolásával foglalkoztam. Ha nem állítanál valótlan dolgokat, lehet nem kerülnél ilyen helyzetbe!
Egyébként nem kötözködni járok ide, de úgy gondolom nem árt, hogy ha a hiszékenyebb vagy kevésbé tájékozott embereket kisegítem annyival, hogy a hülyeségeket tisztázzuk - 3-4 millióért nem lehet élhető házat venni, mint a példa mutatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!