Körülbelül mennyire számítsak a földgáz bevezetésnél?
Figyelt kérdés
Sacc értékre vagyok kíváncsi!
Az udvaron van gázcsonk.
Tervekkel, mindennel együtt mennyire számítsak?
2014. máj. 16. 09:05
1/5 A kérdező kommentje:
Egy vízszerelő ismerős azt mondta hogy körül belül 200.000ft mindennel?! Ez létezne??
Egyébként most néztem hogy a terv körülbelül fél év, és mi már év végén szeretnénk benne lakni akkor már most el kellene mennem terveztetni?
2014. máj. 16. 09:11
2/5 anonim válasza:
Az ismerős jó saccolta,sőt picit még kevés is lesz.Ehez persze számold még hozzá a fűtőberendezéseket(nem tudom milyen redszert akartok)ami szintén nem filléres tétel.
3/5 A kérdező kommentje:
nekem csak fürdéshez és főzéshez kellene a gáz.
2014. máj. 16. 09:52
4/5 anonim válasza:
A megfelelő tervező hetek alatt szerez engedélyt. Tervezés, mérőhely, csövek+idomok, munkadíj bele kell férjen 200-ba, de készülék(ek) már nem.
5/5 anonim válasza:
Ha így vagy a gázzal, mondj le róla. Főleg ha van nyárikonyha. Ha nincs is megoldható nyáron gázpalackról a főzés, télen meg sparhelttel. Kertesházba van annyi fahulladék, hogy lehet tüzelni vele. Ha állandó helye lenne, egy épített tűzhely se utolsó. Télen fűthetsz is vele. Melegvízhez meg szintén tudsz ilyen módon jutni. Egy hőszigetelt tartály, nyáron napkollektor, télen meg egy hőcserélővel a kazánról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!