Hőtükör, vagy hővisszaverő fólia meg tud olvadni?
Figyelt kérdés
Mert most vettem.Félek,hogy a nagy hő hatására megolvadhat,ill lángra kaphat.Olyan műanyagszerű ez, nem alufóliás.Fatüzelésű kályhánkat visszavittük a konyhába,(gázkonvektor van egyébként).A sarok, ahová tettük,lambériás.Egy kicsit megkapta a nagy hő, ezért gondoltuk hogy mellé ill.mögé tesszük.( persze nem ér a falakhoz a kályha, hanem hátul a csőnél perzselődött meg)2009. dec. 28. 16:35
1/7 anonim válasza:
Azt amire gondolsz radiátorok mögé szokták tenni, és ott nem éri 80-90 foknál melegebb. Egy vékony réteg alufólia, és egy polifoam szerű anyag alkotja, ami a füstcső melegétől meg fog olvadni.
Régen azbesztből készült szigetelést használtak, de már olyant nem kapni. Gondolom tüzeléstechnikai boltokban van helyette valami más.
2/7 anonim válasza:
MINDEN meg tud olvadni, csak hőmérséklet kérdése.
3/7 A kérdező kommentje:
Ajaj! Akkor hiába vettem...
2009. dec. 28. 17:03
4/7 anonim válasza:
Fényes alumínium lemezt tegyél a kályha mögé,távtartóval, a lambériától legalább 2-3 cm re,ez fontos!hogy levegő réteg legyen közte.
5/7 anonim válasza:
Ja a műanyagos radiátor mögé való,az alu nyúljon túl a kályhán fölülés és oldalt.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
2009. dec. 31. 11:03
7/7 anonim válasza:
Nekem megolvadt(párcentire volt a kályhától)! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!