Kertesházban vagy lakásban élsz?
Figyelt kérdés
saját/bérelt/albérlet?2009. dec. 27. 11:08
11/14 anonim válasza:
Van mindkettő és mindegyik saját tulajdonú. Mostanában az időm 90%-ában lakom a házban és 10%-ban a lakásban.
A ház Pécsen van, a lakás Budapesten és gyakran ingázom a kettő között.
13/14 anonim válasza:
Van is meg nincs is saját.Jelenleg anyósom anyukájánál lakunk férjemmel,és gyermekünkkel.Nagyon szeretnénk sajátot,de sajnos nem tudjuk megengedni anyagilag,a hitel meg tönkre tenne minket.Így egyenlőre marad az ami van.Na meg "tanyán" élünk,és itt semmi nincs,csak házak.Ahonnan én jöttem ide,Siófokról 180km-re,nagyon visszahúz a szívem,és nagyon szeretnék vissza menni,de egy ember miatt nem tudunk :(( De hosszú,és bízom benne,hogy egyszer jóra fordul minden.Neked kívánok jó tanulást a továbbiakban,és kívánom,hogy érd el azt amit szeretnél! :)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi:) Én is kívánok neked minden jót és, hogy vissza tudj költözni Siófokra. Nekem a kedvenc városom :))
2009. dec. 29. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!