Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért nem vitte el a szemetet...

Miért nem vitte el a szemetet a kukás?

Figyelt kérdés

Megkértek, hogy vigyázzak egy családi házra egy hosszabb időre, ezalatt itt is lakom. Alapból panellakásban élek, ezért még nem nagyon tudom, hogy mennek itt a dolgok. A múlt héten sajnos nem tudtam kivinni a szemetet, ezért az újabb zsákokat egy nagy, fekete szemeteszsákba gyűjtöttem. Egy ismerősöm azt tanácsolta, hogy nyugodtan tegyem ki a rendes kukát, meg mellé a zsákot is; ő így szokta, tesz alájuk egy kétszázast, és így mind a kettőt elviszik.

Így tettem; a zsák alá rejtettem egy kétszázast és kint hagytam mindkettőt. Hazaérve azonban láttam, hogy mind a zsák, mind a pénz a helyén, csak a kukát ürítették ki.

Ilyenkor mi a teendő? Mit csináljak, hogy jövő héten elvigyék mindkét szemetet? Képtelenség, hogy két heti mennyiséget beletömködjek ebbe az egy tárolóba.

Előre is köszönöm a segítséget!

2014. máj. 8. 15:03
 1/6 anonim válasza:
85%
Nem köteles elvinni a zsákot, hiába adol neki pénzt.
2014. máj. 8. 16:16
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Csak azt a szemetes zsákot viszik el ,ami náluk van vásárolva .Ezzel van kifizetve a zsákos szemét elszállítása .200 ft ért senki sem kockáztatja manapság a munkahelyét .
2014. máj. 8. 16:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azt meg tudjátok esetleg mondani, hol lehet venni olyan zsákot? Az önkormányzatnál? Vannak a garázsban ilyen külön vásárolt zsákok, de úgy tudom, azok csak a levágott fűnek vannak.

2014. máj. 8. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Vagy az önkormányzat cége, vagy nagyobb valószínűséggel egy privát cég végzi a szemétszállítást.

Rákeresel a neten, nem hiszem, hogy titkolják magukat. (Beírod pl., hogy szemétszállítás, meg a lakóhelyed nevét.)

Ha nem sikerül mégsem, akkor egy telefon az önkormányzathoz, és ott egész biztosan megmondják.

2014. máj. 8. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Csak a kukára van kifizetve a szemétdíj, nálunk sem nagyon szokták a plusz szemetet elvinni. Biztos nem látták a pénzt. Inkább tettél volna ki 2-3 doboz sört, azt biztos észrevették volna. Amúgy 2-3 ember mit kezd egy kétszázassal?
2014. máj. 9. 11:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Én Pásztói vagyok nálunk általában mindig elviszik a kuka mellé rakott szemetet pedig pénzt sem rakunk ki alá.
2014. aug. 19. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!