Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol tehetek panaszt önkormányz...

Hol tehetek panaszt önkormányzati lakás ügyekben?

Figyelt kérdés
Röviden: kevés jövedelemmel rendelkező, egyedülálló, 2 gyerekes anyuka vagyok, költöznünk kell, nem nyertem meg a pályázaton a bérleti jogot, helyettem egy nem is a faluban dolgozó, 2 keresettel is rendelkező fiatal pár kapta meg. Ez hogy lehetséges? Ez nem erről szólna szerintem...
2014. ápr. 24. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a felvilágosultak táborában.

A mi kerületünkben évekkel ezelőtt volt balhé a képviselő gyerekének az önkori lakás használata.Megmagyarázták, és el lett hallgatva az egész. Azt csinálnak, amit akarnak. Nem vetted észre az elmúlt években. Országos szinten is, nem csak önkormányzatoknál.

2014. ápr. 24. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:
73%

az lehet nem szociális alapú lakása volt az ÖK-nak

lakás igényelhető:

szolgálati jelleggel,

szociális jelleggel

piaci alap jelleggel

fiatalok első lakáshoz jutása jelleggel

nyugdíjas jelleggel

költségelvű jelleggel

a "jelleg" szó néha jogcímként fut

általában nem egy lakás üres.

tehát nem egy lakásra pályáznak ezren

és mindenki más jogcímen

most a szociális alapú lakásokat nézve, abból most nem te kaptál, hanem lehet egy 5 gyerekes anyuka, meg akik esetleg régebb óta pályáznak. a köv körben lehet besorolnak téged is.

2014. ápr. 24. 21:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 25. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!