Vannak ezek a tipikus paraszt-magyar tornácos házak. Van valami neve ennek a háznak?
Vannak ezek a tipikus paraszt-magyar tornácos házak. Imádom őket, nagyon tetszenek. Nincs valami megnevezése az ilyen házaknak? Rákeresi, meg ilyenek.
Ilyen házat vajon hol és mennyiért lehet megvásárolni? Léteznek még ilyen házak...?
Ha jól emlékszem, ezt a fajta tornácot ámbitusnak is hívják:
"Ilyen házat vajon hol és mennyiért lehet megvásárolni?"
A belinkelt képedről nekem kapásból Szigliget jutott eszembe,ami a Balaton partján van,vagy Pl Tihany.
A frekventált helyeken és településeken sztem iszonyat drága,mert az ilyen házak eladási árát,általában a műemlékvédelem,vagy maga a Balaton közelsége megnyomja,néha irreális árra is!Ez csak egy példa,biztos,hogy máshol(Alföldön) is vannak ilyen házak.
Azzal mindenképpen érdemes kalkulálni hacsak nem egy felújított házról van szó,hogy sok esetben sajnos romosak,lepusztultak ,tehát még ha olcsón is találsz ilyen házat a felújítási költség (majdnem eredeti állapotra) nagyon sokba kerül.
Mindettől függetlenűl,valóban nagyon szépek.
Hát... Hát tudod, kérdező, inkább nálad maradt el valami!
Mi itt kedvesen nekiállunk keresgélni - neked. A te minősíthetetlen válaszod meg semmi mást nem tartalmaz, mint egy jó nagy - és teljesen fölösleges - gorombaságot.
Midenkinek jogában áll megmondani itt a véleményét, ha az nem bántja a másik önérzetét. Az előző válaszoló - még ha neked nem is tetszett -, csak véleményt nyilvánított.
Én a helyedben inkább a többieknek köszöntem volna meg, hogy időt szántak rám, nem a kritikát kritizáltam volna ilyen ordenáré módon.
Úgy látszik, magadból indulsz ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!