Mit szeretsz a karácsonyban, és mit utálsz benne? :-)
Figyelt kérdés
én azt imádom,hogy a család ottvan körülöttem,egy jó vacsi,beszélgetés,karácsonyfa(a díszítést nem szeretem)...:D
amit utálok:ugyanazt a 10 filmet rongyosra játsszák minden évben:@:S
a fenyőfa szétszúrkálja a tenyerem mindig xD
2009. dec. 21. 19:06
11/13 anonim válasza:
Szeretem azt a meghittséget, szeretetet ami a levegőben van.
Nem szeretem benne, hogy akarva akaratlanul felidéződik bennem a tavaly dec.: Karácsony előtt leépítés volt az előző munkahelyemen és engem is elküldtek. A két ünnep közti időszak és az utána következő hetek, hónapok nagyon nehezek voltak.
Nagyon hálás vagyok a sorsnak az új munkahelyemért és mindazért a támogatásért, amit a szeretteimtől kaptam.
12/13 anonim válasza:
Szeretem,mert végre együtt van a család,nem szeretem,mert a párom nem lehet velem. :(
13/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!