Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szeretném ha a szobám mindig...

Szeretném ha a szobám mindig illatos lenne. Ha füstölőt használok az sokáig érezhető?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 15:58
 1/10 anonim ***** válasza:

füstölötöl nekem fáj a fejem

illatos gyertyáim vannak,elég sokáig illatoznak

meg ilyen kis zacsiban köre hasonlito valamik,illatosak

2009. dec. 19. 16:02
 2/10 anonim ***** válasza:
a füstölőtől nekem is fáj a fejem. én füvet szívok benne.
2009. dec. 19. 16:20
 3/10 anonim válasza:
100%

Szió!

A füstölő egy idő után nagyon tömény, és tényleg fejfájást okoz. Mi az air wicket használjuk, és mindenki, aki belép hozzánk, egyből megjegyzi, hogy "ú, de finom illat van itt" :) És mi is mikor jövünk haza munkából, élvezet ide belépni. Rengeteg féle illata van, nekünk kifejezetten a Magnólia a kedvencünk. Illatgyertya is jó, de hamar elég. Egy air wick nekünk 2 hónapra elég, ha 36. percre van állítva.

2009. dec. 19. 16:43
 4/10 anonim válasza:
én ambi purt használok, amit be lehet dugni a konnektorba. az is nagyon jó
2009. dec. 19. 16:46
 5/10 anonim válasza:
szerintem használj illat gömböt nekem is van 8 hétig illatozik ga nem zárod el egyszer sem asszem brise amúgy használhatod azt a gyertyát is ami a tvben van valami olyan hogy a gyertyát illatos olajmécsessé alakítja és illatozik ez is brise
2009. dec. 19. 17:18
 6/10 anonim válasza:
Én Frosch Oase márkájú illóolajat használok, most éppen citromfüveset. Nagyon kellemes illata van, fapálcikákon keresztül párolog, és környezetbarát. A T...O-ban vettem.
2009. dec. 19. 17:54
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2009. dec. 19. 19:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb megoldás ha veszel illóolajat (én pont ma vettem 179 Ft)és egy kis petri csészébe cseppentesz 10 cseppet+hozzá egy kis vizet és ráteszed radiátorra/konvektorra! Nekem ez hetekig illatozik:)És olcsó az a legjobb,sok illatút kaphatsz pl.:narancs,mandarin,fenyő,szegfűszeg,levendula,ópium stb...
2009. dec. 19. 21:27
 9/10 anonim ***** válasza:

a pot purri is nagyon finom illatú. :) én az ikeában vettem, de sztem lehet máshol is kapni.

régebben volt ilyen brise mozgásérzékelős kis gépem, de most épp kifogyott belőle a cucc :) az is jó illatú )

2009. dec. 20. 14:10
 10/10 anonim válasza:
Sztem a minőségi füstölők rendben vannak. pl egy noname 80ftos tuti hogy gagyi, de pl én goloka vagy prema füstölőt használok az fél- hárromnegyed órán keresztül ég. De egy 100%os illóolaj is megteszi párologtatóba. Krisnásoknál vannak jók mind füstölő mind olajok az ezotériában csak gagyikat találtam eddig
2009. dec. 26. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!