Hgyan jön ki a gyertya a formából? Mit csináltam rosszul?
Figyelt kérdés
Csináltam otthon gyertyát,és a fenéért se akart kijönni a műanyag formából.Hajszárítóztam is,de úgy se akart kijönni.Forró vízbe is raktam,és úgy se...2009. dec. 19. 12:45
1/5 anonim válasza:
Nem is fog kijönni épségben... Gyertyát önteni erős papírba, kartonba szoktak/szoktam csinálni, mert azt letéped a gyertyáról és kész.
2/5 anonim válasza:
próbáld meg még egyszer, de most tovább tartsd a forró vízbe, hogy megolvadjon a gyertya külső felülete, próbáld addig, míg kicsit folyós nem lesz, akkor ki kell csússzon belőle, mert ez a lényege.
3/5 anonim válasza:
az én műanyag formáimat ketté lehet szedni. Abból nekem mindig viszonylag könnyen kijött. Ha más nem, forró víz. És igen, tartsd benn egy kicsit tovább, mint ahogy az előttem szóló írta.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Fagyaszd le!
Komolyan! Ha melegíted, attól csak még jobban fog tapadni a formához... Ha lehűtöd, attól összemegy, és ha mázlid van, magától kicsúszik a formából.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát nagyon köszönöm mindenkinek :)
2009. dec. 19. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!