Ha veszek egy külterületi telket, ami hétvégi házas övezet, és ott építkezek akkor oda bejelentkezhetek állandóra illetve hogy lakhatási engedélyt adnak rá?
Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 15:40
1/1 anonim válasza:
Remélem, lesz, aki tudja, hogyan van ez, amúgy az önkormányzatnál is tuti segítenek. Én csak azt tudom mondani, hogy mi megcsináltuk ezt. Nem minden hivatal tudja rendesen kezelni a helyrajzi számos címet, de annyi baj legyen. Mást is ismerek, aki külterületre van bejelentkezve, szóval lehetni lehet, de nem tudom, minden esetben-e. Mi egy nyaralót vettünk, amit átépítettünk, lakóházi szabályoknak megfelelően, s persze minden szükséges engedéllyal. De már előtte, a szolidabb szabályozás alá eső nyaralóba is bejelentkeztünk állandóra, s akkor is ott laktunk, hivatalosan is, amikor a ház felső része teljesen hiányzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!