Kaptam egy telefonszámot. Pl: 76-os körzet 258-365. Mit jelent a 76 os körzet? Hogy kezdődik a telefonszám?
Figyelt kérdés
2014. márc. 17. 08:51
1/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Nekem feldobja a napom egy ilyen kérdés, lehet jókat nevetni :D
4/8 A kérdező kommentje:
mit kell ezen röhögni?ez azt bizonyítja mennyire hülye vagy.
2014. márc. 17. 19:32
5/8 anonim válasza:
Inkább te vagy a hülye kedves kérdező! Bele van dugva a seggedbe a mobiltelefon, és gondot okoz, hogy mi az a körzetszám? A 20, 30, 70 is körzetszámok, még ha meglepő is! Amikor a plázát hívod akkor is kell a 06 a körzetszám elé!
:D
6/8 A kérdező kommentje:
és ezt én honnan tudjam??valahonnan csak meg kellett tudnom.
2014. márc. 28. 14:51
7/8 anonim válasza:
Hát ha csak nem vagy 10 éves aki először használ telefont életében akkor jogos, de egyébként ez alap dolog.
8/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok tíz éves.
és nem szoktam telefonálni csak nagyon ritkán,de kaptam egy telefonszámot amit nem tudtam hogy hívjak fel.Ennyi!!!
2014. márc. 30. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!