Milyen ajtó ennek a neve?
Sajnos most csaptak be minket egy ajtóval, előleget fizettünk érte, ma kellett volna jönniük beépíteni, de sehol senki..ilyenkor szokásos dolgok, cég, üzletkötő telefonja kikapcsolva, cég eltűnt a ködben.. :( túl sokat nem tudunk tenni.. mielőtt jönnek a válaszok, tudjuk hogy hülyék voltunk előleget adni, de utólagos okoskodás már nekem is lejött :/
Kérdésem lenne, félünk hogy még pluszban el is jöhetnek betörni ha már felmérték az ajtónkat a beszélgetés alkalmával, szeretnénk rá valami védelmet. Egyik szomszédomnál láttam hogy van rács, a másiknál pedig egy vas/acél/fém nem tudom milyen második ajtó, ami a bejárati ajtaja előtt van és védi azt. Szóval ilyen dupla két ajtós megoldással dolgozik. Próbáltam mindenhogy rákeresni hogy mi lehet ez, de csak a rácsok jönnek ki. MIlyen néven lehet erre a páncélajtó szerűségre rákeresni, mennyibe kerülhet egy ilyen? Válaszokat előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!