Hogy kéne a suli táskámat a 8. o-s cuccaimmal megtalálni/megkeresni? Tippek is jöhetnek.
Figyelt kérdés
Berettyóújfaluban kedden (2009.12.08.) Nem tudom pont hol,lehet az iskolában,de szerintem hátra betettem a a biciklim csomagtartójában s lehet kinn hagytam.S pont aznap voltak a homokos emberek az utcánkban.Egy kitűző volt rajta.Suzumiya Haruhis.Japán rajzfilm karakter.2009. dec. 13. 20:39
1/5 anonim válasza:
Kedd óta nincs meg a táskád, és ezen csak most kezdesz aggódni???...
Azt sem értem : hogyan nem tudod, HOL veszett el a táskád, azt sem tudod hova tetted???...
Be voltál rúgva?... 8-o
14 éves gyerek már vigyázhatna a holmijára, nem gondolod?
Ha eddig nem lett meg, akkor arra már keresztet vethetsz... Vegyél egy másik táskát, pótold az elveszett könyveket és füzeteket, aztán annyi. :-[
2/5 anonim válasza:
Hú. Hát nem akarlak elkeseríteni, de szerintem sincs már rá sok esély, hogy meglesz.
3/5 anonim válasza:
Milyen ember lop el egyáltalán egy könyvekkel teli iskolatáskát? - Szomjazott a tudásra vagy mi??? :-)
Ahol laksz azért ott értesíthetnéd a közelben lakókat, hátha láttak/látnak valamit, de jobb ha veszel egy másik tatyót.
4/5 anonim válasza:
Ja és könyvet meg kérhetsz tavaly végzett 8.-osoktól. - így csak a munkafüzeteket kell újra megvenni.
5/5 A kérdező kommentje:
xP Nem voltam berúgva nem is iszok.A valyi nyolcadikosok......
2009. dec. 14. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!