Őrmező? Megéri?
Én szeretek Őrmezőn élni.
Közbiztonság jó. Van működő kamerarendszer a köztereken, a lakóépületekben is. A lakások jó beosztásúak, a lépcsőházak rendezettek, tágasak, tiszták. (nemrég jártam Újpesten és a keskeny vasajtós, hálósüveges, szűk és gyakran húgyszagú bejárati rész rögtön eszembe jutatta, hogy mitől is jó Őrmező).
Egyszer hallottam egy gépkocsilopásról, de hogy valakit molesztáltak volna, vagy bármiféle atrocitást ért volna az utcán, akár éjjel is, - olyant még nem.
Viszont a metroval kapcsolatban vannak rossz előérzeteim.
Még nem tudjuk pontosan, hogy a buszközlekedés miképpen fog változni, de az már biztos, hogy megnövekszik a forgalom,és a lakótelep első része túl messze van a metrótól gyalog, busszal meg ismét 10-20 perces várakozással lehet csak elérni Kelenföldig. Az a része pedig, ami közel van a metrohoz, az közel van a pályaudvarhoz is és a tervezett P+P-s parkolókhoz, ahol szintén a megnövekedett forgalom és a látvány csúfítja majd a környezetet.
Összességében, úgy gondolom, hogy a metró közelsége ennek a lakótelepnek nem vált hasznára. A lakások értékét nem növeli, ha éppen csak nem csökkenteni fogja.
A plázától meg mentsen meg a Jóisten..... az kéne még:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!