Karácsonyi láz? Mindenki ennyire be van zsongva vagy csak csináljátok?
már bocs, de személy szerint magasról teszek erre a nagy karácsonyi mizériára.
egyébként ha szűkösen élsz, akkor nem kell nagy banzájt kapni, és nem haltok éhen januárig.
tudod, a nyújtózkodás, meg a takaró esete...
le fogsz pontozni, csak tudod az a baj, hogy pont a magadfajták sírnak majd pár hét múlva, mert az összes pénzüket eltapsolták felesleges hülyeségekre, és nem tudnak enni adni a gyereküknek...
Nálunk sem a karácsony,sem a szilveszter nem nagy banzáj.
Az ünnepre több ételt főzök,mint egy hétvégén(elég legyen a 3 napra).
Süteményfélét sütök sokat már novembertől.Ha vendég jön,akkor megtudom kínálni.Ha váratlan ebédvendég jön,akkor a fagyóból veszek ki valamit,vagy aznap frisset főzök.Nem is engedhetnénk meg magunknak,hogy az egész rokonságot,ismerősőket vendégül lássuk,de nem is érzem szükségét ennek.A karácsony a szeretetről szól,nem az eszem-iszomról.
Az első vlászolónak szól és a többi ilyenek!
Elöszöris mi az hogy a magad fajták.Pontosan azért kérdeztem kértem tippeket mert nem vagyok gazdag mint egyesek nem vág fel a pénz nagy családom van akik nem csak ilyenkor szeretnek de általábban jobban ráérnek ilyenkor és meg szeretném öket kínálni vmivel bár akik szeretnek elfogadják a pörköltet is nokedlival.De ha már jönnek akkor vmi finomat szeretnék.ja és fiatal vagyok ez a 2.családos karácsonyom .
Én mindig imádom ezt a karácsonyi sürgés-forgást .
Az egész hangulatot.
Ilyenkor tényleg olyanokat főz az ember amit nem minden héten.
Én szeretem az ünnepeket.
Jövő 7en nagytakaritás,vásárlás,menüterv.
Megértem ha valakinek ez nem "nagy cucc" de miért kell itt is lehurrogni az embert meg kritizálni h mennyit költ???
ha nincs sok pénzed erre az egészre, akkor felesleges elkölteni a rokonok etetésére azt a keveset...
a helyesírásoddal kéne többet foglalkozni, nem pedig a karácsonyi eszem-iszommal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!