Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Karácsonyi láz? Mindenki...

Karácsonyi láz? Mindenki ennyire be van zsongva vagy csak csináljátok?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok hogy sikerüljön minden a vandégeimet rendesen jó kajával várjam de a szilveszter és a lányom szülinapja is jó legyen de tartsak ki anyagilig jan.5-ig (akkor kapjuk a gyes elöször ha jól tudom) Nagyjából be vásároltam karácsonyra de még sok minden van vissza és addig is kell föznöm. Ki tud tippeket, hogy csináljátok
2009. dec. 11. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:

már bocs, de személy szerint magasról teszek erre a nagy karácsonyi mizériára.

egyébként ha szűkösen élsz, akkor nem kell nagy banzájt kapni, és nem haltok éhen januárig.

tudod, a nyújtózkodás, meg a takaró esete...

le fogsz pontozni, csak tudod az a baj, hogy pont a magadfajták sírnak majd pár hét múlva, mert az összes pénzüket eltapsolták felesleges hülyeségekre, és nem tudnak enni adni a gyereküknek...

2009. dec. 11. 22:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Nálunk sem a karácsony,sem a szilveszter nem nagy banzáj.

Az ünnepre több ételt főzök,mint egy hétvégén(elég legyen a 3 napra).

Süteményfélét sütök sokat már novembertől.Ha vendég jön,akkor megtudom kínálni.Ha váratlan ebédvendég jön,akkor a fagyóból veszek ki valamit,vagy aznap frisset főzök.Nem is engedhetnénk meg magunknak,hogy az egész rokonságot,ismerősőket vendégül lássuk,de nem is érzem szükségét ennek.A karácsony a szeretetről szól,nem az eszem-iszomról.

2009. dec. 12. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi dolgozunk,utána pedig megyünk vendégségbe. Ilyenkor olyan kajákat főz az ember,amit máskor nem,legalább is ritkábban. Engem sem érint talán pont azért,mert dolgozunk olyan mélyen. Süteményt valószínűleg rendelni fogok,mivel nem lesz rá időm és gazdaságossab,szebb is. Amúgy is 365 nap van egy évben,nem tudom miért csak ebben a pár napban kell felhajtást csinálni.
2009. dec. 12. 16:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Az első vlászolónak szól és a többi ilyenek!

Elöszöris mi az hogy a magad fajták.Pontosan azért kérdeztem kértem tippeket mert nem vagyok gazdag mint egyesek nem vág fel a pénz nagy családom van akik nem csak ilyenkor szeretnek de általábban jobban ráérnek ilyenkor és meg szeretném öket kínálni vmivel bár akik szeretnek elfogadják a pörköltet is nokedlival.De ha már jönnek akkor vmi finomat szeretnék.ja és fiatal vagyok ez a 2.családos karácsonyom .

2009. dec. 12. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Én mindig imádom ezt a karácsonyi sürgés-forgást .

Az egész hangulatot.

Ilyenkor tényleg olyanokat főz az ember amit nem minden héten.

Én szeretem az ünnepeket.

Jövő 7en nagytakaritás,vásárlás,menüterv.

Megértem ha valakinek ez nem "nagy cucc" de miért kell itt is lehurrogni az embert meg kritizálni h mennyit költ???

2009. dec. 13. 02:46
 6/7 anonim ***** válasza:

ha nincs sok pénzed erre az egészre, akkor felesleges elkölteni a rokonok etetésére azt a keveset...

a helyesírásoddal kéne többet foglalkozni, nem pedig a karácsonyi eszem-iszommal...

2009. dec. 13. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk nagy banzáj lesz karácsonykor és szilveszterkor is. Most próbálom a menüket kitalálni, ahhoz beszerzem a hozzávalókat, s csak a friss áru marad a végére. Szerintem számold ki, hogy kb. mennyi kell a normál heti kajára + csekkekre, a többit pedig elköltheted.
2009. dec. 13. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!