Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Havi 35ezerből meg lehet élni...

Havi 35ezerből meg lehet élni Budapesten?

Figyelt kérdés
Kiszámoltam, és kb havi 35 ezer maradna a számlákra és az ételre. Ez elég egy főre?
2014. febr. 26. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Hát attól függ mennyi a számlád, de valószínűleg nem. Bérlet még ebből jön le, vagy az már van?
2014. febr. 26. 09:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy kicsike 1 szobásat nézek télen akkor is minimum 20 lenne a rezsi... szóval maradna 15ezer amiből 30 napig te nem fogsz jól lakni,kivéve ha beéred a vajas kenyérrel. Ha a számlákon felül maradna ennyi akkor más lenne a helyzet,de így..........áh ez kevés
2014. febr. 26. 09:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha még számlákat is kell fizetni, akkor gyakorlatilag esélytelen, bár kérdés, hogy milyen lakás számláit. De gondolj bele, ez naponta alig több, mint egy ezres, amiből még kaját is csak eléggé spórolósan lehet venni (300-400 Ft jut egy étkezésre). És azért kaján kívül mindig is lesznek egyéb kiadások: közlekedés, néha muszáj ruhát is venni, tisztálkodó szerek, váratlan egyéb költségek. Ha nem kéne számlákra költeni még azt mondanám, hogy nagyon szerényen, de igen, de így eléggé esélytelennek látom. De nyilván meglehet, de kb. nem eszel mást, mint zsíros kenyeret.
2014. febr. 26. 09:42
 4/7 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Nem, mint Zsiga Marcell bejelentése óta tudjuk, 47 ezerből lehet megélni:

http://www.youtube.com/watch?v=ZxzoS4tPKmk

2014. febr. 26. 09:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A közös költségben benne van a fűtés, és azt nem a 35 ezerből fizetem. Ezen kívül csak a net és az áram van, ezek összesen kb 6-7000 Ft, tévém nincs, és a legkisebb internetcsomagot választottam. Bérletet nem veszek, gyalog vagy biciklivel járok.

Ha már kifizettem a lakbért és a közös költséget, akkor marad 35 ezer. Igazából a hirtelen kiadások miatt aggódom, mert ebből ruhát pl már nem nagyon lehet venni..

2014. febr. 26. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia... 28e Ft-ból nem lehet megélni. Egy-két hónapig persze ki tudod húzni, de hosszútávon nem lehetséges, mert nem tudsz ruházkodni, nem tudsz utazni, nem tudsz gyógyszert venni stb.
2014. febr. 26. 16:06
 7/7 anonim ***** válasza:

ha csak pár hónapról van szó, meg lehet élni, de hosszú távon szenvedés ennyi pénzből gazdálokodva élni.

Vidéken még kevesebb pénzzel nagyobb a szabadság, mert ott van kert, nagyon mozgástér, de egy kicsi szobába bezárva... hát én nem vállalnám be...

Sikeres döntést!

2014. febr. 26. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!