Hogyan tudnánk elköltözni minnél hamarabb?
Kerek perec mond meg neki, hogy jobb lenne ha nem elne veletek es ez hosszu tavon a kapcsolstotoknak is jot tenne..
De nem lehet h o is menekul apukad miatt?
Szegény, nagyon sajnállak (tudom, ez nem segít rajtatok).
Szerintem a költözéssel sem lesztek előrébb, mint írtad, menne veletek.
Én simán megmondanám neki, hogy költözzön el. Ti már új család vagytok, és nincs rá szükségetek. Nem akartok vele együtt élni, és kész. Ha megharagszik, talán annál jobb. Akkor talán hamarabb szedi a cókmókot.
Férjed hogy viseli? Ő is megmondhatná neki.
Szerintem is apukád elől menekül. Talán ha kivennétekneki is egy kisebb lakást, akkor rájönne hogy az úgy mindenkinek jobb. Vagy beszéld meg vele, hogy ha nem fog veletek élni, akkor minden vasárnap nála ebédeltek. Vagy néhány nap (pl. hétfőn pénteken) vigyázhat a lányotokra.
És egy kis off:
Nagyon vigyázz a kapcsolatotokra az anyukáddal. Ha most néha úgy érzed, hogy utálod az nem baj. De gondolj bele, hogy ha egyszer elveszted majd, akkor nagyon rossz lesz. Főleg ha nem tudod azt mondani, hogy egész életetekben szerettétek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!