Ha elvégzek egy ilyen tanfolyamot, utána képes leszek magamnak ruhát varrni?
Figyelt kérdés
Azt írja, hogy szoknyát, ruhát, nadrágot, blúzt tanít varrni.
Ha egyszer megmutatják egy fajta pl. szoknya elkészítését, utána azt én is meg tudom majd varrni?
2014. febr. 18. 11:50
1/2 anonim válasza:
Szerintem ezt így nehéz megválaszolni, de ha jók a segédanyagok, amit biztosítanak, és lassan, türelmesen, érthetően mutatják az órán a dolgokat, akkor igen, ill. utána már más szabásmmintákkal (pl. burdából) is meg tudsz birkózni, mert megtanítják, hogy mi az egyes részek összevarrásának a sorrendje, mit hova kell fordítani, hogy lesz annak dereka, stb. :)
2/2 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok, még azt is akartam írni, hogy ha előtte még nem varrtál soha semmit, akkor saját tapasztalatom alapján feltételezem, hogy nagyon gyors lesz a varrógép a kezednek, ill. rá kell érezni a pedálra (vezetni nem tudtam akkor még :) ). Szóval hiába képzeled el, hogy majd hogy fog menni az a vonal, meg meddig varrod, a kezed nem tudja majd azt csinálni, úgyhogy a nagy mestermű előtt otthon nem árthat néhány kispárnahuzatot és hasonlót varrni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!