Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fűtés korszerűsítés? Megéri?

Fűtés korszerűsítés? Megéri?

Figyelt kérdés
Tartályos gázzal fűtök,tudom,hogy kétszer drágább,mint a földgáz,viszont 2x jobb a fűtőértéke.Ez számít valamit,illetve vezessem be a gázt,vagy ne.(Nem akarok ezért több százezret kidobni,ha nem muszáj).Tehát?Egyébként most költöztem ide(1 hónapja),úgyhogy semmit nem tudok.

2014. febr. 16. 18:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nekem is eléggé sántítanak ezek a kalkulátorok,mert itt úgy látom 2-szerese,de semmi példát nem írnak,máshol meg alig tér el a földgáztól(igaz máshol 2012-es árak vannak,de azóta azért nem változott akkorát).Úgyhogy lehet egyelőre maradok ennél.De ha másnak is van tapasztalata,írjon.Ja,köszönöm az eddigi válaszokat!
2014. febr. 17. 16:35
 12/16 A kérdező kommentje:
Fával is fűtenék,de arra végképp nincs időm.
2014. febr. 17. 16:36
 13/16 A kérdező kommentje:
Meg az,hogy ennek állítólag 2x nagyobb a fűtőértéke,bár ez nem tudom mit számít,na mindegy.
2014. febr. 17. 16:37
 14/16 A kérdező kommentje:
Ha drága is,de egy előnye van számomra.Spórolásra készteti az embert,s nem utolsó sorban,nem vagyok olyan fagyos,mint a környéken élő,fával fűtők.
2014. febr. 17. 16:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Még egy lehetőség, amit érdemes lenne kihasználni:

Két kollegám is megcsináltatta a háza szigetelési ellenőrzését. Ha jól emlékszem 15e került, nem minősítés és nem ad semmilyen igazolást, de kaptak egy jegyjőkönyvet a falak szigeteléséről és hőkamerás fényképeket a gyenge pontokról. Ezután tudták hova érdemes nyúlni, és szerintem nekik egy év alatt behozta az árát az egész.

2014. febr. 17. 18:58
 16/16 A kérdező kommentje:
Pont erre gondoltam én is!Energetikussal fogok konzultálni.
2014. febr. 17. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!