Létezik olyan ingyenes program, ami létező festékekkel operál és meglevő fotón tudom próbálgatni, hogy milyen szín lenne jó? Esetleg mintabútorokat is be tudok tenni?
Figyelt kérdés
2014. febr. 8. 18:51
2/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem pont erre gondoltam. Legalábbis nem találtam olyan funkciót, ami képen levő falat fest át kívánt színre.
2014. febr. 8. 21:19
3/5 anonim válasza:
A képernyő színei fényből, a festékszínek pigmentekből keverednek, így sosem fogod azt a színt látni a képernyődön (se a festékét, se a a fotózott szobáét), mint élőben. Ha fotó(részlete)t akarsz átszínezni, legjobb a photoshop (biztos ingyen le is lehet tölteni...)
3d-s tárgyakat sem tudsz betenni egy 2d-s fotóra, de léteznek egyszerűbb ingyenes lakberendező programok. [link]
4/5 A kérdező kommentje:
Nem is gondolkodtam 3D-s bútoron :)
Szoba színösszeállítását (falak, bútorok, padló színe) szeretném úgy próbálgatni, hogy ne a tényleges anyagokkal kísérletezzek. Tehát egy komód fotója nekem bőven elég, amit bepróbálok a képbe és ha nem tetszik a színe, akkor kiveszem és másikat teszek be.
2014. febr. 9. 10:32
5/5 anonim válasza:
Akkor Photoshopban vagy bármilyen képszerkesztő programban megnyitod a weben talált és lementett bútor képét, nagyjából (vagy türelemmel) körbevágod és áthúzod a fotódra, aztán átméretezed. Falakat is ugyanígy körbevághatod a fotódon és "leöntheted" festékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!