Konnektor szikrázott, füstölt kicsit és égett szag jött belőle. Azonnal kell szerelő, vagy ha nem használom, ráér?
Konyhában dupla (egymás alatti konnektor van), alsóba vízforralót bedugtam, egy kis idő után a felső mintha égett volna, jött belőle a szikra, füst kb. egy percig. Már nem füstöl, de ha odahajolok érezni az égett szagot. Vízforraló másik konnektorban problémamentesen működött utána is.
Albérlet, szóltam a tulajnak, rá is nézett, de azt mondta majd beszél a szerelővel, ilyenkor már úgysem jön ki.
Lehet várni a javítással? ugye nem gyullad ki a falban a vezeték? Nyilván nem fogom már használni azt a konnektort.
Ha valami baj van, akkor kapcsold le abba a dobozba a falon a kis kapcsolókat. Azzal áramtalanítasz. (bocsi ha hülyén fogalmazok,de lány vagyok, és a múltkor nálunk is volt ilyen probléma)
De a konnektort se a felsőt, se az alsót ne használd, mert tuti kiégett a vezeték.
Köszönöm, megnyugodtam! Nem fogom addig használni, míg szerelő nem látja.
Másodiknak: értem, köszi! (én is nő vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!