Láttátok a Naplóban a párkányi zenélő házat?
Erre én is gondoltam, hogy ő hogyan bírja ezt.
Arra nem is figyeltem oda, hogy nem Magyarország. :-(
en tuti oda allnek este 10 tol a kocsiban levo nem gyenge hangcuccal,
megvarnam este mig kitolja a pofajat, bantani nem szabad, de aze bedaratni lehet :)
meg lehet szivatni meg sokfelekeppen.
amugy felenk, sztem fellogattak volna!
vagy simaszkba elvertek volna.
vszinu nalam is elgurult volna a gyogyszer, mivel en nappal alszok, ejszaka dolgozok.
azt viszont nem szeretem ha a fiatalokat csesztetik, a nagyon raero nyugdijasok, mert ejjel mernek bulizni.
engem hanyszor felkeltenek nappal, zenes arulo auto, statisztika telefon, bontas, furas faragas, fociznak,
pletykalnak a venasszonyok az ablak alatt, soha nem tettem szova.
erre mit kapok, szilveszterkor a ven .... ram hivja a policet...
én egy utcával lakok mögötte, szerencsére csak akkor hallom ha fúj a szél. Demosntráció, magyar TV-k, szlovák TV-k, rádiók sőtt, még egyetemi hallgatók is csináltak róla munkát és egy héten keresztül a háza előtt sátorban laktak. Egyetlen nagy szerencséje, hogy senki olyan nem lakik az utcájában, aki élve eltemetné ezért nyugodt szívvel.
A tüntetés után fenyegető levelet tett közzé a blogján, hogy olyat fog csinálni hogy még az ükunokánk is melékezni fog rá, de persze nem történt semmi. Beteg ez a nő. Volt egy bútorüzlete és fegyvert fogott az egyik vásárlójára, csak úgy.. és még jó pár dolgot tudnák mesélni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!