Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Láttátok a Naplóban a párkányi...

Láttátok a Naplóban a párkányi zenélő házat?

Figyelt kérdés
Amit 14 éve (??!) hallgatnak a lakók? Én azt nem értem, 14 év alatt még hogyhogy senkinek se jutott eszébe, erőszakosan bemenni ehhez a nőhöz és szétverni a magnóját... (??!)
2014. jan. 27. 14:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Az ottani jogrendszer csődje ami van - ez elhangzott a riportban. A nő kínosan vigyáz arra, hogy reggel 6-tól este 10-ig csinálja, tehát tíz után egy perccel már nem szól a zene, mert az már a "csendháborítás" kategória lenne. De az számomra rejtély, hogy az emberek miért nem mernek lépni 14 ÉVE (???!)? Pedig a nő állítólag fél.. éjszaka jár vásárolni is.. én lehet megvárnám a háza előtt, ha kell hónapokig ülnék az autóban a háza előtt, hogy "elkapjam". Valószínű amúgy, hogy pszichiátriai eset, és itt se tudnak elindulni?
2014. jan. 27. 15:39
 12/19 anonim válasza:
Jó én megértem,hogy meg akarja keseríteni a szomszédok életét,mert utálja őket stb.de ő saját maga hogy bír így élni?!
2014. jan. 27. 15:53
 13/19 anonim ***** válasza:

Erre én is gondoltam, hogy ő hogyan bírja ezt.

Arra nem is figyeltem oda, hogy nem Magyarország. :-(

2014. jan. 27. 16:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

en tuti oda allnek este 10 tol a kocsiban levo nem gyenge hangcuccal,

megvarnam este mig kitolja a pofajat, bantani nem szabad, de aze bedaratni lehet :)

meg lehet szivatni meg sokfelekeppen.

amugy felenk, sztem fellogattak volna!

vagy simaszkba elvertek volna.

vszinu nalam is elgurult volna a gyogyszer, mivel en nappal alszok, ejszaka dolgozok.

azt viszont nem szeretem ha a fiatalokat csesztetik, a nagyon raero nyugdijasok, mert ejjel mernek bulizni.

engem hanyszor felkeltenek nappal, zenes arulo auto, statisztika telefon, bontas, furas faragas, fociznak,

pletykalnak a venasszonyok az ablak alatt, soha nem tettem szova.

erre mit kapok, szilveszterkor a ven .... ram hivja a policet...

2014. jan. 28. 16:08
 15/19 anonim válasza:
14év...egy kisgyerek kamasszá lesz addigra...még ha a csend és a sugárzási tveket betartja,arra nincs náluk szabály mi jár a lelkiterrorért?
2014. jan. 28. 18:22
 16/19 anonim válasza:

én egy utcával lakok mögötte, szerencsére csak akkor hallom ha fúj a szél. Demosntráció, magyar TV-k, szlovák TV-k, rádiók sőtt, még egyetemi hallgatók is csináltak róla munkát és egy héten keresztül a háza előtt sátorban laktak. Egyetlen nagy szerencséje, hogy senki olyan nem lakik az utcájában, aki élve eltemetné ezért nyugodt szívvel.

A tüntetés után fenyegető levelet tett közzé a blogján, hogy olyat fog csinálni hogy még az ükunokánk is melékezni fog rá, de persze nem történt semmi. Beteg ez a nő. Volt egy bútorüzlete és fegyvert fogott az egyik vásárlójára, csak úgy.. és még jó pár dolgot tudnák mesélni róla.

2014. márc. 17. 20:30
 17/19 anonim válasza:
Komolyan nincs egy ember sem a környéken aki elég tökö ahhoz,hogy éjszaka megvárja a tesco előtt?
2014. máj. 1. 19:25
 18/19 anonim válasza:
30%
az igazsag [link]
2014. nov. 28. 22:02
 19/19 anonim válasza:
100%
Kicsit régi a kérdés, de remélem még a válaszom hasznos lesz valaki számára :) Én is párkányi vagyok, ugyanabban az utcában lakok, csak a távolabbi végén, - hozzánk se hallani a zenét... Írtátok hogy mért nem dobálják ki az ablakait, szerelik le mikrofonokat, stb.. Hát megvolt, elvágták neki anno a drótokat, kiverték neki az ablakokat, s nem segített semmit :) Sok pénze van, megcsináltassa, nem csinál belőle ügyet... Ha jól tudom amúgy sokáig Újvárba lakott, szóval neki nem kellett hallgatnia a zenét, de hallottam már olyat is, hogy a háza hangszigetelt... Nem tudom mennyire igaz... Most ugye beköltöztetett egy cigány családot, úgyh most Párkányba van, de gondolom a család már megbánta a dolgot... A szomszédokról meg annyit h a legtöbbjük idős, ők már balhézni nem fognak, ha 14 év alatt nem tették meg... Vásárolni meg éjszaka jár :D Nem igen mer kijönni a házából... De én is úgy gondolom, h meglehetne oldani, minden bizonnyal van valamilyen jogi kiskapu, csak akit érdekelne nem ért hozzá, aki meg lehet tudna segíteni, az meg le se sz@rja...
2015. máj. 6. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!