Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy érdemes használni a fűtést?

Hogy érdemes használni a fűtést?

Figyelt kérdés
Nálam 18 fok van a lakásban,de egy ismerős mondta,hogy ne vigyem lejjebb 20 foknál,mert akkor több gáz fogy,mert a hideg falakat mindig fel kell fűteni.Szerintetek?

2014. jan. 24. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogy nem fagysz meg 18 fokban ? Nálunk 20-20,5 van, de fázunk.

SZerintem az ismerős téved. Ha mindig 18 fok van, akkor nem fogy több, csak ha innen felfűteni szeretnéd, akkor persze több, mint ha 20-ról indulna...

2014. jan. 25. 00:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Minél nagyobb a hőmérséklet különbség a lakásban és kint, értelem szerűen annál több energiába kerül azt fenntartani.

Azt mondják hogy egy fok 6% többletfogyasztást jelent.

Érdemes valami kompromisszumot keresni, hogy ne fagyj meg és a gázszámla se legyen sok.

Véleményem szerint inkább kerüljön egy ezressel többe a havi számla, de ne fázzak.

2014. jan. 25. 12:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Én nem fázom 18 fokban,bár a 20-at jobban szeretném(akkor már rövid ujjúban lennék),de én szeretek spórolni.Mint mondják:"Sok kicsi,sokra megy."
2014. jan. 25. 12:34
 4/4 A kérdező kommentje:
S padlófűtés esetén is ez a helyzet?
2014. jan. 25. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!