Vajon ha karcos lesz ezt is ki kell dobni, mint a teflonost?
Milyen márkájú amit vettetek? Elég sok fajta van, vagy az is jó amiben azért van anyag, szóval nehéz? Néztem több fajtát, némelyik papírvékony szinte, szóval olyat nem vennék, de van aminek a talpa jó vastag, talán az jobb.
Amiket a piacokon kapni, az egy vékony falú gagyi serpenyő,
és max néhány alkalmat bír ki!
Az ugyanott kapható vastagabb falu, már akár több hónapot is. Azután kezd leragadni benne az étel. Hiába olajozod be.
Lehetséges, hogy az 5ezer Ft felettiek jók, de olyant még nem vettem.
Igen! Valószínűnek tartom, hogy van valami láthatatlan bevonat, ami idővel lejön, azután úgy beleragad, hogy egy napi áztatás után sem jött le, ezért visszavittem.
Az eladó szó nélkül kicserélte.
Szerintem olcsót ne vegyél, és a drágábbnál is nézzed meg, hogy rajta van-e a jele a gáznak, ha pl. gázon szeretnéd használni.
Amelyikre rámondják, hogy mindenre jó, azt én már nem vennék.
Na vásároltam egyet, elmosogattam aztán mivel apró pici fekete pöttyöket láttam rajta, ezek a csomagolásból kerülhettek rá, mert szépen lejöttek, de a szélén kicsit papírtörlővel alatta a körmöm megkapartam és csillogós lett a papírtörlő. Nem estem neki vakarászni :) csak olyan volt, mintha valami szösz lenne rajta.
Ez egy ici pici részen van amúgy az oldalán.
Akkor ennyi rajta a tapadásgátló bevonat? Kérdés miből van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!