Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kádfelújítás - mennyiért?

Kádfelújítás - mennyiért?

Figyelt kérdés
sokat gondolkodtam, mi legyen, kádújítás vagy új akril kád, az előbbi mellett döntöttem, mert csak a színe nem tetszik a réginek, megkopott, amúgy semmi baja a kádnak. Mennyibe kerül kb.megcsináltatni? sk. is meg lehet esetleg? köszi!
2009. dec. 3. 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Elméletileg Te is megcsinálhatod, ha elég ügyes vagy. Festékboltban, ha szerencséd van, találsz olyan embert, aki el tudja mondani, hogy kell és mi kell hozzá. Én megcsináltattam, de messze nem olyan, mint az új, de nem akartam kiszedetni, túl nagy meló lett volna. Nem emlékszem mennyi volt.

Lecsiszolta az ember, zsírtalanította és kompresszorral fújta rá a festéket, 3 napig nem lehetett használni, addig száradt.

2009. dec. 4. 17:42
 2/2 anonim válasza:

Bocsi, (első és eddig egyetlen) válaszoló: neked milyen kádad van? Akril vagy öntöttvas kádat újítottál fel?

Előre is köszi.

2011. aug. 24. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!