Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy tudom előcsalogatni a...

Hogy tudom előcsalogatni a poloskát?

Figyelt kérdés
Van a szobámban egy ilyen zöld poloska (azt mondják, hogy mezei), és már bent volt 3-4 napja, de nem tudtam, hogy hol van, mert meg se mozdult, aztán egyszer csak elkezdett röpködni, de most megint eltűnt, és sehol nem találom. Hol lehet? Mivel lehet előcsalogatni?
2009. dec. 2. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tudod előcsalogatni, csak figyelni tudod. Én nagyon útálom őket, a párom szokta kitessékelni őket. A szürke büdös nagyon, a zöldet nem tudom.
2009. dec. 2. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:

a zöld is ugyanolyan büdös, csak az még éretlen :) ezért zöld :)

gyűlölöm őket mint a fene. szeret beleszállni a rizspapír állólámpába, és ott szerencsétlenkedik, én meg fosok mint állat :)

csalogatásra nincsenek tippek, de ha előkerül, akkor nyomjad rá a raidet vagy a morteint.

2009. dec. 2. 18:48
 3/4 A kérdező kommentje:
igen, az már oda van készítve, meg be is fújtam már vele, csak hát úgy nem hiszem, hogy sokat ér, ha nem tudom, hol van, csak úgy tele fújtam a szobát.
2009. dec. 2. 18:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondd neki h cicc cicc cicc... :-)))
2009. dec. 2. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!