Mit lehet kezdeni ezekkel a tükrökkel?
Figyelt kérdés
Kreatív ötleteket szeretnék kérni.
Szóval vannak ezek a sminkcuccok, púder, szemfesték, pirosító stb. Kinyithatós kis műanyag doboz, van benne tükör. Mikor kifogy a smink, sajnálom kidobni a dobozt tükröstül, szeretném valamilyen kreatív barkácsolós dologhoz felhasználni. Mit javasoltok, mit csináljak vele? Van kerek és szögletes tükröm is.
2014. jan. 15. 15:54
1/6 anonim válasza:
Törd össze a tükröt és csinálj belőle mozaikot, ragaszd fel a falra, vagy bútorra. Ki is festheted színesre a tükördarabkákat valamilyen áttetsző festékkel pl. üvegfesték. Vagy egészben is használhatod díszítésre a tükröket, akár egy képkeretbe is beragaszthatod és festhetsz köré valamilyen képet pl. virág és a közepe egy kerek tükör.
2/6 anonim válasza:
Ehhez hasonlót csinálnék,mérete a tükrök mennyiségétől függ.Csak ki kell szedni a műanyag dobozból.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket! Mivel tudom egyébként vágni a tükröket? Ha pl. szív alakúra szeretném.
2014. jan. 15. 17:27
4/6 anonim válasza:
Hát, szabályos formára vágni szerintem csak üvegvágóval. Barkácsboltokban lehet kapni, kb. 800 ft körül van. De elég nehéz formára vágni, jobb, ha szakember csinálja, ha elviszed egy üvegeshez az formára vágja. Szerintem egyszerűbb, ha darabkákra töröd és azokból raksz ki egy szív alakot, nem?
5/6 A kérdező kommentje:
Konkrétan arra gondoltam, hogy szív alakúra vágom, beteszem egy keretbe és kis kézitükörként nekiadom valakinek ajándékba.
2014. jan. 15. 18:26
6/6 anonim válasza:
Vágd a keretet szív alakúra, ragaszd a tükörre és akkor olyan, mintha szív alakú lenne, de nem kell vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!