Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kültéri IR kamerából Sony...

Kültéri IR kamerából Sony vagy Sharp CCD-et vegyem?

Figyelt kérdés
Kellene vennem egy"olcsóbb" kültéri kamerát a meglévő otthoni megfigyelő rendszerhez.Ahogy nézegetem az webáruházakat,azt vettem észre hogy álltalában Sony vagy Sharp CCD-vel szereltek.A Sony kicsit drágább,de vajon jobb is? Én ugy max 15.000Ft-ig nézegettem.

2014. jan. 12. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyesmit vegyél 1/3"Effio Sony CCD Color Sensor

700 Tv sor.Állítható fókusszal.

2014. jan. 12. 16:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséged,de nem ilyenre gondoltam.

A te álltalad ajánlott kamera tényleg jó,de az ára eléggé meghaladj a keretemet,álltalában 20ezer vagy drágább áron vannak,eladótól függően,ráadásul nekem nem is kell 700TV soros kamera,én olyan kb 500-asban gondolkozom.

Én arra lettem volna kiváncsi hogy ugyan olyan felbontású kamerák esetében legyen kb 500TV sorosig melyik a jobb CCD.

Ugyanis egy webshopban most akcióban van 2kamera ami külsőre ugyan az,az IR ledek is ugyan azok,a felbontásuk is ugyan az csak az egyik Sharp CCD-s (9000Ft) a másik meg Sony CCD-s (11000Ft).

Sokszor kiderült már hogy nem mindig a drágább a jobb,de mivel nem ismerem a kamerákat igy nem tudom hogy melyik milyen.

KI melyiket venné meg a kettő közül és miért?

2014. jan. 12. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor itt olvashatsz pár dolgot róluk.

[link]

2014. jan. 13. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!