Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hotpoint Ariston mosógéptípusr...

Hotpoint Ariston mosógéptípusról tude valaki? Jót is, rosszat is?

Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is van már öt éve és nem sok rosszat mondhatnék róla. Csendes, takarékos, részemre megfelelő programjai vannak. Csak a 30 perces mosás 45 percig tart, de ez gyárilag van így kivitelezve.
2014. jan. 11. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Az Indesit leányvállalata.Egy rakás hulladék az egész.
2014. jan. 11. 18:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőnek.persze ettől nem lett okosabb az ember.persze ez várható volt.Volt olyan ,hogy a Bosch akku 10 hónap után leállt, magyar 6 évig működött. Danke.
2014. jan. 12. 08:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hulladék mindenből készülhet, kevésbé a márka számít. Az ilyen másodvonalbeli márkáknál (amikor egy gyártó básik márkanéven olcsóbb eszközöket gyárt, pl. Ariston, Indesit, stb) arra lehet számítani, hogy egy darabig nagyon jó paraméterekkel megy, mosógépeknél ez 4-6 év, utána gyorsan elromlik, hogy biztosan vegyél egy másik olcsót. Drágább márkáknál ez jellemzően valamivel hosszabb idő, 8-12 év, a prémium kategóriában (pl. Miele) pedig nem korlátozzák tudatosan az élettartamot, a legjobb alkatrészeket teszik bele, és megy ameddig megy, jellemzően inkább technikailag, erkölcsileg amortizálódnak le, de nem romlanak el nagyon.

Persze az első két kategóriában mindíg vanank gyengébb és jobb sorozatok, ez előre nem kiszámítható.

2014. jan. 20. 10:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Azért kérdeztem ,mert 13 éve nem nagyon volt pénzem ,és vettem egy török BEKO-t.Azóta is megy ,bár már kezd jelezni.Sors bona nihill alliud!
2014. jan. 21. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!