BÚÉK! Vegyes tüzelésű kazánom van 8 éve. Most 10-ből 2 radiátor nem melegszik. Mi lehet a hiba? Rendszert feltöltöttem, légtelenítettem, keringető szivattyú működik.
Figyelt kérdés
A 2 "sztrájkoló"-t is légtelenítettem, nem voltak levegősek.Van náluk lejjebb is (3 lépcső) és feljebb is (2 lépcső), mindegyik melegít. SOS, jön a hideg és pont az üveg házázacskám fűtésénél van a gond!2014. jan. 7. 18:04
1/5 anonim válasza:
levegő vagy szelep. ha levegős nem lehet, akkor bentragadt a radiátorszelep.
2/5 anonim válasza:
Próbáld nyítni zárni a radiátor szelepeket.Ha ugy itéled meg hogy nyitva vannak ,akkor zárjál el 1-2 meleg radiátort,nagyobb vizforgást irányitsál oda .
3/5 anonim válasza:
A közelebbi radiátorokon fékezd kicsit az áramlást alsó torlók beljebb tekerésével.
Lehet hogy iszapos/koszos a rendszer,és kicsit dugulás van ezen radiátorokban,és emiatt nehezen fordul meg a víz.
Nyáron egy kis tisztítást/öblítést kéne csináltatnod.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Leengedtem a vizet belőle, ami teljesen tiszta volt, a rendszerbe pótoltam a vizet,légtelenítettem, de nem történt változás. A felső hollandit újra kinyitottam, ekkor az alsó szelepen keresztül feltöltődött, azóta melegít. Még egyszer köszi.
2014. jan. 11. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!