Menyire halatszanak át a szomszédba a zajok panel esetén? ( 18. ker havanna lakotelep)?
Figyelt kérdés
családiházbol vagyunk kénytelenek költözni vagy vidékre vagy panelba ugynézki a panelnál maradunk viszont a munkehelyünk miatt szinte csak este vagyunk kb 22-és hajnali 3 közt vagyunk fent igy akkor tudunk mosni, fözni, porszivozni, beszélgetni,zenét halgatni szoval szinte mindent hallanának belölle valamit a szomszédok? persze nem kiabálnánk de azért nem szoktunk suttogni megszoktuk hogy hangosan beszélünk2014. jan. 6. 18:30
1/8 A kérdező kommentje:
nem sürün de azért néha házi buli is előfordul kb 2 havonta 1x-2x
2014. jan. 6. 18:31
2/8 A kérdező kommentje:
menyire ideális szerintetek így a panel?
2014. jan. 6. 18:32
3/8 anonim válasza:
Ha háborút akarsz szítani a szomszédokkal, akkor nyugodtam fogj bele.
4/8 A kérdező kommentje:
értem köszi nem laktunk még panelban ezért is kérdeztem .. családiházban nemvolt soha ezzel gond:)
2014. jan. 6. 18:39
6/8 anonim válasza:
Őszintén szólva nem köszönném meg, ha ilyen életvitellel fölöttem laknátok.. Még azt is hallani, hogyan pisil a szomszéd.
7/8 anonim válasza:
De még mennyire áthallatszana, bunkó parasztnak gondolnának benneteket!
8/8 zolo válasza:
Minden társasházban van házirend. Éjszaka általában aludni szoktak az emberek nem zajjal járó tevékenységet végezni. Még hétvégén sem lehet mindig zajongani. Panelben még a lépéseket is lehet a lenti lakónak hallani. Hosszútávon így ott nem lakhatnátok. Nem tudom miért pont a Havanna lakótelepet választottad. Tudod milyen környék az? Valóban olyan mintha Havannában lennél és nem az időjárás miatt. Ott ezt egy naptól tovább nem csinálhatnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!