Önthetem a wc-be a kifőzött tészta forró vízét?
régi ház és a mosogatóba nem önthetem(behorpad a hőtöl a mosogató,meg műanyagból vannak a csövek,nem bízom bennük)
eddig az udvaron öntöttem ki.de most hogy jönnek ezek a rossz idők(most is zuhog)egyre nehezebben veszem rá magam hogy kivigyem.
arra gondoltam hogy egyenlőre a wc-be öntöm.de nem fog elpattanni a kagyló?
A mosogatóhoz ezer év óta "hőre keményedő" műanyag-csövek vannak szabvány szerint beszerelve, már ha szabvány szerint vannak szerelve. Egyébként én közben meg szoktam engedni a hideg vizet és akkor már a kettő elegyedik egymással, ahogy folyik le.
A fürdőszobában a WC-csésze, nem tartom valószínűnek, hogy hirtelen forróság esetén esetleg nem károsodna.
Bár még sohasem próbáltam.
igen itt is ez volt,sokat öntögettem aztán szépen eldeformálódott az illesztéseknél.
szó szerint úgy van összeháynva a ház,eszméletlen hogy régen milyen munkamorállal dolgoztak...
köszönöm a válaszokat!
a hideg vizes megoldást ki fogom próbálni!
de hogy ez miért nem jutott eddig eszembe...
mi lenne, ha a konyhában hűlne ki?
(ti csak úgy kidobjátok a hőenergiát?)
1-es vagyok!
Azt írtam, ha "szabvány szerint" van szerelve, akkor hőre keményedő müanyag-csövek vannak a konyhában. Ha mégsem bírják el a meleg vizet, akkor az nem "szabvány szerint" van szerelve.
És ebben mindenki egyetértett!
Ezen kívül én írtam először, hogy mielőtt leöntöm a meleg-vizet a mosogatóba, megnyitom a hidegvizes-csapot.
Ebben is egyetértünk!
Akkor miért is lettem ennyire lepontozva?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!