SOS! Hasmenés miatt átázott az ágymatrac-kidobni nem szeretném, hogyan lehet fertőtleníteni?
szivacs-kókusz-szivacs fajta, lukacsos
Flóraszeptet próbáltam, de félek hogy belül olyan maradt, a rétegek ugye nem szétszedhetők
Nem kéne oltani a kérdezőt. Elmondanám hogy kb fél éve olyan beteg voltam hogy a záróizmaim teljesen elengedték magukat és az éjszaka közepén arra ébredtem hogy folyik belőlem a fo$ zokogva keltem fel hogy hogy lehet ember ennyire kiszolgáltatott meg szerencsétlen :( az éjszaka közepén domestossal súroltam az ágyat.
De az nem matracos volt, simán kijött belőle (igaz, azóta lecseréltem az ágyat) viszont ebből a matracból, kérdező, az életben nem fog kijönni :(
Ha tudsz valahonnan kölcsönkérni, vagy bérelni szőnyegtisztító gépet (az állítólag vissza is szívja a vizet), vagy nagynyomású gőzmosót (azokban van olyan is, ami forróvizet csinál), akkor abba ecetes vizet teszel (az ecet fertőtlenít), és azzal "porszívózod", gőzölöd át. Hőlégfúvóval megszáríthatod (az olyan, mint egy nagyon erős hajszárító, azzal szokták a műanyag csöveket olvasztani) csak vigyázz, meg ne égesd a matracot vele.
Ha várható, hogy máskor is lesz ilyen "baleset", használjatok gumilepedőt. Az egyik rokonomat fél évig pelenkázni kellett halála előtt (otthon), és neki is gumilepedőt használtunk. Jobbulást a férjednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!