Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel tudnám leragasztani a...

Mivel tudnám leragasztani a mosdó túlfolyóját? Vmiért áramlik belőle a bűz.

Figyelt kérdés
Mit lehet tenni ez ellen? Az lehetséges,h a dugóját kimarta ez a szag?
2013. dec. 20. 06:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
a szag nem marhatta ki,
2013. dec. 20. 06:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A szag nem mar ki semmit, legfeljebb az ami a szagot okozza! A mosdó anyaga pedig valamiféle mázas kerámia, aminek általában se a lúg se a sav nem tud ártani! Kezdetnek vedd le a szifont és takarítsd ki. Meg fogsz lepődni mennyi szemét van benne! Aztán nyúlj fel, és takarítsd ki a leeresztőszelep melletti részeket is!
2013. dec. 20. 06:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen,számomra is merész gondolat volt,h a szag marja ki,de vmiért olyan mintha rozsdásodna,nem a mosdó,hanem a dugó és a csap is alulról. Szifon? A csőre gondolsz,ami a mosdó aljából a falba megy? Azt csak csavarjam le és annyi? Nem fog vmi kifolyni? Bocsi,ha hülyeséget kérdezek,de nem vok ebben vmi jártas:)
2013. dec. 20. 07:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem leragasztani kell, hanem kitisztítani.
2013. dec. 20. 08:07
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Öntsél a csapba fél csomag szódabikarbónát, majd önts rá egy decinyi ecetet, egy ideig hagyd pezsegni, utána forró vízzel öblitsd le, kitisztítja a lefolyót és elúzi a szagokat is.
2013. dec. 20. 08:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Először csavard le. Ki fog folyni egy kis víz belőle, úgyhogy tegyél alá valamit. A trutyi nagyját úgy ki tudod szedni, ha a csőben van valami, azt is. Ezután csavard vissza, és mehet bele valamilyen tisztítószer. Az ecet+szódabikarbóna erre szerintem nem jó, az dugulásnál segít, mert egymással lépnek reakcióba és ez gázképződéssel jár. Amúgy meg kesz belőle nátrium-acetát, ami nem nagyon csinál semmit, max. felmelegíti a csövet. Inkább valamilyen tisztító- és/vagy fertőtlenítőszert ajánlanék, a túlfolyóba töményen öntve.
2013. dec. 20. 10:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Már kész is,szódabikarbónával és ecettel csináltam,m az utolsó választ nem láttam akkor még,de igy is hatásos lett,kiváncsi vagyok mennyi időre tűnik el a szag. Na de ha 3 naponta is kell megismételni,azt se bánom,csak ne bűzölögjön.
2013. dec. 20. 11:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A mosdó szifonja van tele trutyival .Nincs a szer ami ezt teljesen tisztává tenné .Le kell szerelni,kitísztítani .

Ez a járható út .Aztán olyan lesz ,mint új korában .

2013. dec. 20. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!