Mit lehet csinálni, hogy ne penészedjen a matrac?
Figyelt kérdés
bútorlap van alatta és ha nem szellőztetem ki a matracot pár nap alatt penészedni kezd...ágyrácsot nem akarok venni, mert albérlő vagyok és nem az enyém az ágy2013. dec. 15. 20:13
11/14 anonim válasza:
Szia
Alattam is bepenészesedik, ha nem fordítom át nappalra.
Sajnos éjszakánként többször leizzadok, az izzadságot elvezeti, de nehezen tolerálja.
12/14 anonim válasza:
És mért izzadtok le éjszaka ennyire?
És mi van a matrac és Köztetek még?
13/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nem az izzadtság miatt van... Nekünk jó nagy franciaágyunk van, ketten alszunk rajta, és gondolom a szivacs jól átmelegszik reggelre, a bútorlap meg hideg, ezért lecsapódik a víz, és 2-3 nap alatt lepenészedik...esélye nincs szellőzni, úgyhogy reggel aládobok 4 párnát, hogy megemelje és kész.
2014. jan. 2. 09:22
14/14 anonim válasza:
Aki leizzad: vedd lejjebb a fűtést, vékonyabb ruhában aludj és vékony takaróval, a matracra tégy egy takarót, arra egy lepedőt, a matracon, gondolom, úgyis van huzat, nem hiszem, hogy majd át tud nedvesedni.
Tényleg - ahogy a kérdező írja - a hőmérsékletkülönbség miatt lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!