Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyiért lehet bérbeadni egy...

Mennyiért lehet bérbeadni egy 300 nöles kertrészt a szomszédnak?

Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 17:54
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

ép támpontot keresek. de más meggazdagodni s más fizetni azért hogy más használhassa.

ennél akko regyszerübb lenne ha kifizetném neki az odautazás költségét s nemmennék sehova, hanem pihennék. nem?

2013. dec. 12. 19:59
 12/40 kovpet ***** válasza:
38%

Azt az 1-3ezret nem tudom, hogy hogy érthette az előttem szóló. Per négyzetméter? Vagy per négyszögöl?

Vagy trollkodott? :)

Én összeget nem tudok mondani, nem is értek hozzá meg nem is tudom, hogy mire használná és hol van.

Csak tippeket, ahogy azt próbáltam is. Nyilván nem is szóltam volna hozzá, ha előttem három szakember megmondta volna a tutit. :)

2013. dec. 12. 20:05
 13/40 A kérdező kommentje:

El tudom képzelni, hogy ennyiért adnak ki művelésre szántóföldet...

Végül is manapság senkinek se kell a föld.

Csak szomorú lennék...

2013. dec. 12. 20:20
 14/40 A kérdező kommentje:
A baj az hogy én se értek hozzá...
2013. dec. 12. 20:20
 15/40 anonim ***** válasza:

Mi 4,5 hektár után kaptunk 35000Ft-ot 1évre.

Ennél a föld alapú támogatás is több, de saját traktor nélkül gy sem éri meg foglalkozni vele.

Eddig mit csináltatok ott?

2013. dec. 12. 20:23
 16/40 A kérdező kommentje:

mindenfélét.

konyha kert

rc repülő tér

kukorica

mikor mi jutott eszünkbe

2013. dec. 12. 21:30
 17/40 anonim ***** válasza:
és kiszámoltátok, hogy mennyi anyagi hasznot hozott?
2013. dec. 12. 22:01
 18/40 A kérdező kommentje:
minimálisat. játék terepe volt.
2013. dec. 12. 22:08
 19/40 anonim ***** válasza:

Ez teljesen területfüggő.

A legtöbb faluban már csak ingyen szokták odaadni valakinek művelésre, mert ha felveri a gyom, akkor az önkormányzat büntethet, bár inkább csak akkor szokott, ha a gazda levizeli a polgármester autóját, vagy részegen a kapuja elég rókázik, stb. :)

Több faluból van konkrét ismeretem, ezért mondom.

Ahol sok a cigány, és a kert nincs fallal körülvéve, ott főleg sok az üres, gazos kert, mert a feketék átmásznak és kiszednek mindent, még a gyümölcsfákat is elviszik tüzelőnek télen, úgy térdmagasságban vágva. (A munkahelyem környéke ilyen.)

Felénk kevés a fekete, de azért település mellett a 300 nöles karbantartott szőlőt 40 E-ért adták oda pár éve.

Szóval, a környéken kell érdeklődni, nem a neten, mert így a távolból nem lehet igazán jó választ adni.

Jobb híján kérdezd meg, mit adna az illető, próbáld felalkudni egy kicsit, de ha nem megy, akkor add oda kevesebbért, legalább rendben lesz tartva.

2013. dec. 13. 16:39
 20/40 anonim ***** válasza:
jav.: 40 E-ért adták el a szőlőterületet.
2013. dec. 13. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!