Felelős lehet a gondnok, ha a gondatlanul kicserélt folyosóajtó üveg felszabdal valakit és elvérzik?
Pár éve eltört a folyosóajtó üvegünk. A régi üvegek törésállóak (drótháló van bennük) de mostanában sima üvegre cserélik, legalább 2 négyzetméteres egybefüggő üvegfelület, de lehet, hogy nagyobb hatalmas acélkeretben ami erősen csapódik. Félelmetes.
Amikor kitört hálistennek fólia volt rajta, plusz a szilikon a keretben tartotta így nem történt baj, de a gondnok szó nélkül lecserélte egy 3 milliméteres sima üvegre és most fólia sincs rajta.
Azt várom kb, hogy mikor fogja valamelyik családtagomat felszeletelni ha túl erősen csapja be, vagy a huzat, vagy valami nekikoccan... ráadásul a házban az összes üveget ilyenre cserélik mostanában.
Feljelenthető gondatlan veszélyeztetés miatt?
Szóvá tettem neki, írtam is neki, sem a közös képviselőt, sem a gondnokot nem érdekli a probléma, pedig szerintem olyan, mintha szamurájkardok lógnának az emberek feje fölött, rendszersen kitörnek ezek az ajtók, gyerekek is bele szoktak rohanni, ismertem olyat aki meghalt, és olyan gyereket is, a párom is így járt gyerekkorában, akit súlyosan megsebesített ennél sokkal kisebb üvegajtó!
Miért nem képesek fóliát tenni rá? Lassan mi fogjuk feltenni, de ilyen esetben miért nincs szava a lakónak?
Persze ha valami másról van szó beragad a csengő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!