A műbőr kabátból a tollfirkát hogyan/mivel lehet kiszedni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 11:13
2/8 A kérdező kommentje:
Azzal már próbáltam,valami más esetleg?
2009. nov. 20. 14:59
6/8 anonim válasza:
Sima szappan (nem növényi, hanem mondjuk baba) vagy súrolószer. Ha nem sikerül, pár száz forintért a DM-ben lehet kapni speciális folteltávolító szivacsot, az mindent leszed.
7/8 anonim válasza:
Vagy elviszed a tisztítóba, ahol hozzáértők foglalkoznak az ilyesmivel. Lehet, hogy drágább, de legalább nem te kísérletezel mindenfélével, és nem teszed tönkre a kabátodat! Óvatosan a vegyszerekkel, mert én már tönkretettem egy papucsomat! Egyébként a neten ha beírod a gogliba, ott egy csomó hasznos dolgot találsz.
8/8 anonim válasza:
Én is kímélő anyagra gondolok ami talán sikeres lehet, tiszta szesz (96%-os), vagy LOC. Kicsit büdös és nem tudom hagyna -e nyomot szintetikus hígító. Ha nem segít semmi, akkor varjál fől a firkára textil matricát. Valami aranyos figurát,Ábrát vagy szöveget.
Üdv : espirit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!