Penészmentesítés ózonnal. Vélemények, tapasztalatok? Megéri?
Igazából én pont most találtam ide.
Tervben van egy hőcserélős szellőztető rendszer kiépítése (hogy mindig friss és alacsony páratartalmú levegő legyen, de ne sok energia vesszen el), és a beüzemeléskor csinálnék egy nagy ózonos fertőtlenítést is a házban.
Plusz a hőcserélőben lecsapódó pára miatt biztos, hogy ott is fognak megtelepedni baktériumok, illetve van klíma is, ezeken is átjáratnám az ózont amikor nem vagyunk itthon.
Igazából a szellőztetőben bízom nagyon. A szigetelés egyrészt nem járható út (telekhatáron van a fal, és a szomszéd autója így is neccesen fér be) másrészt sok házat láttam, ami szigetelve volt, de olyan magas a relatív páratartalom télen, hogy a falon így is ki tudott alakulni a harmatpont. Nálunk is ez a helyzet. Inverteres páramentesítő zúg szinte egész nap - napi 4-6 liter nedvességet szed ki a levegőből, de ha elfelejtjük bekapcsolni, már csapódik is le a pára mindenütt.
Engem érdekelne a tapasztalatod. Ha még jársz erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!