Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi idő kell még megszokjuk...

Mennyi idő kell még megszokjuk az új helyet?

Figyelt kérdés
két hete költöztünk el, nagyon megvisel mind engem, mind az állatkáimat. nagyon rossz volt már ott, ahol voltunk, szerettem volna ezt a költözést, mindezek ellenére nagyon rosszul érzem magam, plusz az hogy a kutyámat és a cicámat is kitettem ennek, elhoztam őket a megszokott kis helyükről és most nagyon szenvednek ők is, ami nagyon nagy hatással van rám. minden nap sírok, hiányzik a régi hely, nem érzem otthon magam. mikor lesz már ennek vége? sajnos már ott tartok hogy nyugtatóval tudok csak aludni, enni nem bírok, naponta max egyszer pár falatot, folyamatosan egy hatalmas gombóc van a gyomromban.
2013. nov. 20. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy ? Én 27 évesen költöztem el a szüleimtől barátomékhoz és gyerekes vagy sem én is sirtam már 5 hónapja hogy itt vagyok és most kezdem megszokni . Kitartás !
2013. nov. 20. 18:13
 2/2 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok
2013. nov. 20. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!