Nagytétény, Tenkes utca ér környéke. Vélemények?
hali!
én a nagytétényi út pont azon részén laktam, kb egy hónappal ezelőttig, egészen 22éven keresztül.
régebben jó környék volt, mostanra elég sok suttyó lakik arra. van ott 1 kocsma, majdnem minden este van valami...
meg az a hülye játszótér: ott egész nap torka szakadtából üvölt az összes gyerek. nem is értem a szülők miért nem bírnak rájuk szólni.. na mind1...
a várostól iszonyat messze van, legalább 1 óra mire akárhova eljutsz. ha van kocsid, akkor meg a dugóban ülhetsz a budafoki úton vagy a szerémin.
a 33as busz jár arra egyedül, van hogy kimarad, vagy késve jön, vagy iszonyat tömeg van.
sajnos a bodzaszedők is egyre nagyobb populációban vannak jelen. volt,. hogy fényes nappal féltem a buszon.
ha csak albérletben laknál ott, akkor próbáld ki, de nem ajánlom, hogy ott vegyél lakást. igaz, olcsóbbak mint a belváros, de az életed rámegy az utazgatásra, és nehezebb is eladni.
albertfalva sztem egy fokkal jobb, igaz ott szinte csak panel van, de könnyebb a közlekedés, és talán nincs olyan sok alja ember...
ja, albiba, vagy sajátba?
lehet, h miskolcnál jobb. azt hittem pesti vagy. miskolcon hallottam arról avas nevű lakótelepről. hát annál biztos jobb, de vannak abban a kerületben jobb környékek is.
munka vagy suli miatt jössz?
amúgy elviselhető. csak én utáltam nagyon. ha csak pár évig kell ott laknod, akkor nem oylan vészes.
egyébként hány évs vagy? mert ha már érettségi környékén, akkor felvételizz miskolcra, bizti kapsz koleszt, vagy más városba. bár majd akkor derül ki, hogy milyen számodra a környék, ha ott laksz :)
vagy ha már dolgozol, akkor próbálj meg betársulni valami albiba a belvárosba.
pussz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!