Szeretnék rendet rakni az otthoni papírjaim között, ti hogyan semmisítenétek meg őket?
Kaphatóak iratmegsemmisítők, azzal tudod úgy szétzúzni, hogy ne látszódjanak az adataid. Én is most gondolkodom, hogy veszek egyet, mert nekem is rengeteg ilyen iratom van, amit már ki kellene dobni.
Én ezért nem vennék otthonra iratmegsemmisítőt.
Ha a munkahelyeden van, akkor kis adagokban vidd be oda, és gyorsan titokban daráld be ott. Vagy közeli megbízható családtagod is megteheti a saját munkahelyén.
Ha ez nem működik, akkor egy másik ötlet:
Nagyon melós, de ha szeretsz alkotni, akkor csinálhatsz belőle ilyen-olyan műalkotásokat... Papírmaséra keress rá...
Vagy egy hasznosabb: papírbeton! Cafatokra téped, feláztatod, homok és cement hozzáadásával kapsz egy masszát, amiből ügyes dolgokat készíthetsz, pl virágkaspót, vagy miniülőkét, vagy bármit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!