Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen anyagot tegyek a...

Milyen anyagot tegyek a padlásra rakott ruhák közé, hogy ne rágják meg az egerek?

Figyelt kérdés
Sajnos minden apró rést megtalálnak és nem szeretném, ha tönkremenne, de máshol nincs helyem.
2009. nov. 16. 10:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem tedd müanyag zsàkoba,azt ragszd le jol,azt meg tedd kartondobozokba,és oda pedig levendulàt,köré meg egyértelmü(màrmint a dobozok elé)patkànyméreg...
2009. nov. 16. 10:43
 2/10 A kérdező kommentje:
A levendula nem jó, azt a molylepkék nem szeretik, nem az egerek és pont így csináltam tavaly és a méreghez még csak hozzá sem nyúltak, a doboz és a zsákok is mind meg voltak rágva :(
2009. nov. 16. 10:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én itt olvastam,hogy fel kell kötni a zsákokat,de az alsó felüket ragasztószalaggal megerősíteni!Nem tudod valahogy felkötni úgy,hogy simán ne tudjanak felmászni/átmászni rá és el se érjék sehonnan?
2009. nov. 16. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
A te anyagodat úgy hívják hogy macska.
2009. nov. 16. 11:29
 5/10 A kérdező kommentje:

Hja, a macska. Az jó lenne, ha nem lenne így elkényelmesedve. Az én úrimacskám nem eszik egeret, hogy a fene vigye :DDDDD

A felkötés jó ötlet, köszi!!!

2009. nov. 16. 11:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Jól zárható faládába, fémládába.Fémhálóba.

Ha felkötöd, akkor is nézegetni kell hetente, mert felmásznak ezek oda.

Én tennék ki nekik diót kis tálba, azzal legyenek elfoglalva!

Vagy egérfogóba.

2009. nov. 16. 12:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Egérragasztót tudom ajánlani.
2009. nov. 16. 13:13
 8/10 anonim ***** válasza:

"Milyen anyagot tegyek a padlásra rakott ruhák közé, hogy ne rágják meg az egerek?"

"Egérragasztót tudom ajánlani."

:-)

2009. nov. 16. 13:49
 9/10 A kérdező kommentje:
Faláda fémláda zseniális ötlet, köszi!!! Érdekes, hogy nem jutott eszembe, de pont erre jó ez az oldal, és persze Ti is jók vagytok :))))
2009. nov. 16. 14:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha van nagyméretű, keményfalú műanyag bőröndöd, az is tökéletesen megfelel a célnak.
2009. nov. 16. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!