Lakhatási támogatás számla nélkül?
Minden szükséges adat meglenne a lakhatási támogatásomhoz kivéve, hogy a főbérlő nem ad számlát arról, hogy ott lakok az albérletben, ezen bukik el a támogatás?
több mint 3 hónapig be voltam jelentve, azóta elköltöztem több mint 100km-re otthonról, munkaszerződésem is van. Mit tudok tenni? Köszönöm előre is.
számla nélkül, a törvény szerint nem lehetséges, nincs támogatás!
"A támogatás további feltétele, hogy a támogatásban részesülő...
-> bérleti szerződéssel igazolja a munkavégzés helyén, vagy a megfelelő településen (olyan településen, amelynek a munkavégzés helyétől való távolsága nem éri el a 100 km-t, vagy amelytől a munkavégzési helyéig, tömegközlekedési eszközzel történő oda- és visszautazás ideje nem éri el az öt órát) lévő lakóingatlanra bérlőként legalább a támogatás időtartamának felére létesített bérleti jogviszonya fennállását,
-> rendelkezzen banki lakossági folyószámlával, amelyről teljesíti a bérleti szerződésben foglalt bérleti díj bérbeadó részére történő átutalását.
Értem, akkor nem is húzom vele az időm.
Már majdnem azthittem pedig nekem is járna a támogatás, na de hát na... fehér színű bőröm van, ezáltal már bukta az egész és kénytelen leszek minden héten túlórázni ha a kenyér és tej mellé vajat is akarok venni.
Nem önsajnáltatás gyanánt írtam ezt, csak kicsit éreztetni szeretném mennyire rosszul esik az ilyesmi:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!