Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Önkormányzati lakásvételekor...

Önkormányzati lakásvételekor mindenkinek ott kell leniie, aláírnia?

Figyelt kérdés

Szüleimmel több, mint 30 éve egy önkormányzati tulajdonú 2 szobás lakásban éltem ill. még papíron ott vagyok bejelentve, mivel a személyi igazolvány szerint állandó lakcímem ott van. Kijelentkezni egyenlőre nem szeretnék, de időközben megromlott a viszonyunk.

A lakást hamarosan értékesítik a lakóknak azaz meg lehet venni. Szüleimnek nincs rá pénzük, de húgomnak igen így élni fognak a lehetőséggel és megveszik a a lakást mihelyst az önkormányzat felajánlja és meghatározza a vételi árát.

Érdeklődnék, hogy a lakás vásárlásnál nekem alá kell-e írnom papírt vagy nem? Jó lenne ha nem, mert nem kívánok velük találkozni élőben viszont gátolni sem kívánom őket. Én arról a lakásról már lemondtam, mivel időközben van sajátom.

2009. nov. 13. 21:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Gondolom,hogy a lakás bérlői a szüleid,te csak családtagként vagy bejelentve.Ha így van,akkor csaka szüleid vehetik meg a lakást,neked semmi dolgod nem lesz ezügyben.
2009. nov. 13. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!