Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol találhatok interneten...

Hol találhatok interneten végezhető munkát?

Figyelt kérdés

Helló, 20 éves fiú vagyok, és szeretnék a jelenlegi munkám mellett valamit lehetőleg interneten keresztül dolgozni. Szabadidőm van sok, mert 3napot dolgozok (12órában + napi 4óra utazás) és 3napot otthon pihenek, a fizetésem tűrhető (havi nettó 80000FT felett), de szeretnék a szüleimtől mihamarabb elköltözni, mert ahol ők laknak nincs semmi munkahely, ezért kényszerülök folyton 100km-re munkát elvállalni. Nem baj ha nem gazdagodnék meg belőle, elég ha 20000-30000FT befolyik belőle.

Szóval azt kérném, ha valamit dolgoztok interneten, akkor osszátok meg velem is, mert én is keresgéltem már, de majd mind átverésnek tűnik, és olyat szeretnék amit már kipróbáltatok és tényleg működik. Előre is köszönöm.

2009. nov. 12. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem végzettség nélkül sajnos semmilyen munkát nem kapsz amit interneten végezhetsz. Ha találsz is, személyesen behívnak interjúra, ezek amiket találsz, hogy "regisztráció után máris nekiláthatsz" mind-mind átverések.
2009. nov. 12. 23:28
 2/3 A kérdező kommentje:
elektrós szakmám van (technikus) és ebben is dolgozom, egy mobiltelefon gyárban vagyok összeszerelő :)
2009. nov. 12. 23:40
 3/3 anonim válasza:

Nem munka hanem hobby, de kereshetsz vele.

[link]

2009. nov. 13. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!