S. O. S. HELP! Füzetet megszárítani hogy lehet? (bővebb lent)
Figyelt kérdés
Némi víznek "köszönhetően" eláztattam néhány füzetemet. Tudok tenni valamit, hogy újra úgy nézzenek ki, mint eddig?
Most az egyiknek a lapjai közé raktam szalvétát, majd ráraktam egy nehéz könyvet. Az segít?
2013. okt. 13. 12:33
1/2 anonim válasza:
Az semmit sem segít, csak összemócsingolja a szalvétát, és csak rosszabb lesz. Nyisd ki a füzetedet, és tedd rá a forró radiátorra. Megszárad de picit hullámos lesz.
2/2 anonim válasza:
Hajszárítóval, vagy a radiátoros verzió is jó. Ha picit hullámosra szárad meg, akkor vasalóval (ne túl magas hőfokon) menj rajta végig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!