Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Pickwick papirból mit lehetne...

Pickwick papirból mit lehetne késziteni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokfélét lehet hajtogatni a Pickwick teafilter kis papírjából. Én főként virágokat tudok. Gyűjtöm is a teatasakokat, több ezer van már. Pedagógusként azonban el is tudom "fogyasztani". :)
2009. nov. 7. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kreativitással mindenből lehet készíteni valamit. :) Én egy ismerősömtől tanultam, h. hogyan kell belőle virágot készíteni pl. Ilyen kis rombuszokat kell hajtogatniés azokat összeragasztgatni úgy, h. csillag vagy virág alakja legyen. Ha több ilyen réteget egymásra ragasztasz, akkor mégszebb. Nehéz ezt így írásban elmagyarázni :S Egyébként elég pepecs munka, és utána ott a probléma, h. "na és mit kezdünk a virágokkal?". Még én is agyalok rajta, h. mit csináljak a maradék filtertaró papírjaimmal...
2009. nov. 7. 23:16
 3/4 anonim válasza:

kis rombuszok az alapja mind2nek..

rombusz:csinalj 1 negyzetet azt alosan behajtod,kis e'lt csina'lsz neki utana kinzitod (ilyenkor a szines re'sze van mindig alul)a keszitet elhez igazitva magadfele' hajtod az 1ik sarkot (hasonloan, mint ahogz a hajo't hajtogatod) uta'na ehhez kepest az ellente'tes sarkot is behajtod ugzanigy utana ugyanigy behajtod a marade'k 2sarkot es kesz is a rombusz

az 1ik mo'dszerrel (pl poharalate'tet ke'szithetsz), ha korbe rakond ugy h napocska vagy sok a'gu csillagszeru legyenezt ugy kell hogy a belso felenek az 1ik oldalat (ez 1 derekszogu 3szog)beragasztozod e's hozza illeszted a kovetkezo rombuszt ezeket addig ragasztgatod, amig ki nem jon a kor

a ma'sik modszer az elozon alapul csak nem elobb megalsz es annak ragsztod ossze a 2veget igy terbeli forma't kapsz az ossze nem ragasztot reszeket hajtsd kifele'(ezek a re'szek egyenlosza'ru' 3szogek) (h ha letszed felulrol 1 csillagszeruseget lass olsalrol egy kup szeruseget) ezt megcsinalhatod ugy, h lo'gathato' legyen ekkor a hegyen at jon ki a fonal, de itt meg'g nincs ve'ge, csinalni kell meg 1 ien ku'pos dolgot es ugy forditod h ellentetes iragvba nezzenek a kupszerusegek hegyei es a napocska vagy a csillag hegyeit ezeket az =sza'ru' 3szogeket osszeragsztgatod (ja bocs nem kupszeruseg, hanem gula )a heyesreszeket ha a'tvezeted a fonalat akkor logathatod is ha akarsz csinalhatsz kis bojtot a vegere (ajanlatos osszeragasztas elott belerakni a fonalat es csomozd be mert lecsuszhat)

itt a virag megtalatam neked

[link]

2009. nov. 14. 12:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2009. nov. 15. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!